BMX West Competitie

Vanuit het KNWU afdeling West wordt jaarlijks de BMX Trofee West (BWC) competitie georganiseerd. Een competitie tussen rijders uit Utrecht, Zuid- en Noord Holland. Heb je club 2 club ervaring, dan is dit een mooie competitie om je ervaringen uit te breiden en andere banen te leren rijden.

Je kunt ervoor kiezen om een enkele BWC wedstrijd te rijden of de gehele competitie. Tijdens iedere BMX west wedstrijddag  wordt ook nog een extra een “dag wedstrijd” gereden; de zogenaamde “Open klasse”, waar je wordt ingedeeld op dag leeftijd.

De BMX wedstrijd kalender

 BWC

BMX West wedstrijd reglement; kijk voor het volledige reglement op de website van BMXwest https://www.bmxwest.nl/evenement/bwc

 

Inschrijvingen; Vanaf heden is het mogelijk om een abonnement af te sluiten wanneer u besluit 7 of meer wedstrijden te rijden. Inschrijving kan tot 18 maart via https://www.bmxwest.nl/evenement/bwc  

 

Kosten; Op de BMXWest website vindt u een overzicht van wedstrijd- en abonnementskosten. https://www.bmxwest.nl/evenement/bwc

 

Stuurbordnummer; Zorg dat je een door de KNWU toegewezen stuurbord nummer hebt en dat je fiets voorzien is van het verplichtte stuurbord en zijbord nummerplaat, zonder kan je niet deelnemen.

 

Wedstrijd Commissieleden geven hulp tijdens wedstrijden;  zij zullen bij de wedstrijden herkenbaar (pet of jack) bij de inschrijftafel en de verenigingstent aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden. Dit kan ook gedurende de wedstrijd. Indien gewenst kan een ervaren rijder met uw zoon of dochter meerijden tijdens de trainingsronde voorafgaand aan de wedstrijd.

 

Aanvullende informatie;  houdt onze website en besloten facebook groep in de gaten voor het laatste nieuws omtrent wedstrijden etc..