21 Juni 2020 - KNWU Top Competitie #4

fcc barendrecht  TCC BMX poster 1 small   fcc barendrecht

FCC Barendrecht is trots dat zij de 4e KNWU Top competitie wedstrijd van 21 Juni 2020 mag organiseren. Wij zijn hard bezig met de voorbereidingen. Aanvullende info in het menu of klik (algemeen, wedstrijdinfo, baanhuurhuur tent of verkoop plek, overnachtingen).

 

De TC word mede mogelijk gemaakt door:

SportdoktersStichting Sportdokters.nl een mobiele sportgeneeskundige groep, gespecialiseerd in het verstrekken van medische en paramedische hulp bij sportevenementen middels het inzetten van mensen, materialen en voertuigen.

 

 Hotel van der Valk

Van der Valk Ridderkerk zwart gecentreerd

In een veelzijdige omgeving onder de rook van Rotterdam ligt Van der Valk Hotel Ridderkerk. Een bekende naam voor mensen uit binnen- en buitenland. Met 140 moderne hotelkamers en suites, een sfeervol ├á la carte restaurant waar gasten kunnen genieten van nationale en internationale gerechten, 16 multifunctionele zalen, een hotelbar, terras en een buffet restaurant heeft Van der Valk Hotel Ridderkerk voor iedere gast iets te bieden.

Interessante kortingen; meer info bij overnachtingen 

 

 

Wildeboer autoschade specialistWildeboer

 

 

 

Dirk van Den BroekDirk van de Broek

 

 

 

Recreatiepark "De Oude Maas'

image001 1

Op een steenworp afstand van onze BMX baan ligt Recreatiepark de Oude Maas, een prachtig gelegen camping en jachthaven aan de rivier de Oude Maas.

Tijdens dit weekend kunt u hier overnachten. 

Interessante kortingen; meer info bij overnachtingen