Overnachtingen in Barendrecht

 

Overnachtings opties BMX wedstrijd weekend 8 en 9 oktober

In samenwerking met onze sponsor Van de Valk hotel Ridderkerk en in nauwe samenwerking met Recreatiepark Oude Maas kunnen we u de onderstaande aanbevelingen doen voor uw potentiele overnachting in nabijheid van ons sportcomplex. Wij wensen u al vast een hele leuke en gezellige tijd toe. Geef bij uw reservering specifiek aan dat u reserveert in verband met de BMX wedstrijd

 

Van Der Valk Ridderkerk  Van der Valk Ridderkerk zwart gecentreerd

In een veelzijdige omgeving onder de rook van Rotterdam ligt Van der Valk Hotel Ridderkerk. Een bekende naam voor mensen uit binnen- en buitenland. Met 140 moderne hotelkamers en suites, een sfeervol ├á la carte restaurant waar gasten kunnen genieten van nationale en internationale gerechten, 16 multifunctionele zalen, een hotelbar, terras en een buffet restaurant heeft Van der Valk Hotel Ridderkerk voor iedere gast iets te bieden.
.
Van der Valk Ridderkerk is ook maatschappelijk gezien actief. Zo ook op sportief vlak door al jaren vele sportevenementen en - teams te sponsoren. En in het hotel worden jaarlijks ook vele sportteams ontvangen voor een kort of wat langer verblijf. Sponsoring van de Fietscross Club Barendrecht en het BMX evenement sluit hier voor Hotel Ridderkerk dan ook perfect bij aan.

 

 

Recreatiepark De Oude Maas image001

Op een steenworp afstand van onze BMX baan ligt Recreatiepark de Oude Maas, een prachtig gelegen camping en jachthaven aan de rivier de Oude Maas.

Tijdens dit weekend kunt u hier overnachten. 

Meer informatie en prijzen staan op de website:

https://www.recreatieparkdeoudemaas.nl/

Link naar het boekingsformulier:

https://www.recreatieparkdeoudemaas.nl/camping/boeken-camping/