Huren ruimte voor tent en/of verkoopplek

 

 1200x800 RHP4366    1200x800 RHP8239  800x1200 RHP8924

Tijdens het evenement is het  mogelijk om ruimte te huren om een tent en/of verkoopplek neer te zetten (*). Hieronder een overzicht van de kosten en voorwaarden

 

Kosten tentplek                   - 3 x 3 meter plek € 20,00

                                            - 3 x 6 meter € 40,00

                                            - afwijkende maat op aanvraag organisatie.

                                            - Betaling is reservering.

 

Betaling                               overgemaken op rekeningnr  IBAN: NL98 RABO0305 4329 58

                                            tnv Fietscrossclub Barendrecht

                                            o.v.v. Naam  / afmeting tent (3 x 3 of 6 x 3) meter.

 

Reservering tentplek           via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                                          

Verkoopstands                    aanvragen/reservering via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

** De gereserveerde oppervlaktes worden vooraf afgemeten en ingedeeld. Wanneer voor een bepaalde oppervlakte is gereserveerd,maar de tent blijkt in praktijk groter te zijn,kan de organisatie kiezen om extra kosten in rekening te brengen, de tent te laten verwijderen of verplaatsen. Het reserveren en inplannen wordt gedaan op basis van vlakken van 3 x 3 meter. Wanneer een tent afwijkende maten heeft, dus niet 3 x 3 m of 3 x 6 m moet dit aangegeven worden bij de reservering. In de reservering kan een voorkeur worden gegeven voor de locatie van de tent. De organisatie bepaalt waar de tent komt te staan, dit zal op basis van reserveringsvolgorde zijn.