Sponsorpaketten

Sponsor worden?

Zoals iedere vereniging kan ook FCC Barendrecht niet bestaan zonder sponsoren.

Met ruim 130 leden behoort FCC Barendrecht tot de grotere BMX verenigingen van Nederland en zijn we in Zuid-Holland de grootste. Hiermee heeft FCC Barendrecht een belangrijke positie in de BMX van Nederland en de sportcultuur van Barendrecht.

In het beleid van de club streven we ernaar om prestatie en sportplezier hand in hand te laten gaan. We vinden het van groot belang dat er een respectvolle cultuur op de club heerst. 

De club heeft de afgelopen paar jaar een enorme groei doorgemaakt en we zijn nog steeds groeiende. Er is aandacht voor zowel breedte als prestatie sport en door alle rijders worden mooie persoonlijke resultaten behaald.

Groeien kunnen we niet alleen. Gelukkig mogen we rekenen op een groot aantal sponsors die de weg naar FCC Barendrecht reeds hebben gevonden. Maar er is natuurlijk ruimte voor meer, want sponsoring is voor FCC Barendrecht een onmisbare bron van inkomsten. 

Met sponsoring creëer je niet alleen naamsbekendheid maar toon je ook maatschappelijke betrokkenheid en een hart voor FCC Barendrecht. Sponsoren kan bij FCC Barendrecht op verschillende manieren, voor verschillende budgetten. 

Club van 100

  • U sponsort d.m.v. een afbeelding op het Club van 100 bord in de kantine.
  • Vermelding van uw logo op onze website met een link naar uw eigen website.

Reclamebord langs de baan of in de bocht

  • U sponsort d.m.v. een enkelzijdig bedrukt reclamebord van 2,85 x 0,65 m welke langs de baan of in de bocht geplaatst kan worden.
  • Vermelding van uw logo op onze website met een link naar uw eigen website.

Reclamebord langs afloop startheuvel

  • U sponsort d.m.v. een enkelzijdig bedrukt reclamebord van 2,85 x 0,65 m welke langs de afloop van de startheuvel geplaatst kan worden.
  • Vermelding van uw logo op onze website met een link naar uw eigen website.

Reclamedoeken op startheuvel

  • U sponsort d.m.v. een enkelzijdig bedrukt geperforeerd doek aan de achterzijde of zijkant van de startheuvel. Door dit doek zullen de rijders meer uit de wind staan als ze zich gaan opstellen aan het starthek. Uw logo zal aan de zijde van het starthek zichtbaar zijn zodat deze op de foto zichtbaar is als de rijders worden gefotografeerd als ze aan het starthek staan of vertrekken. Het is ook mogelijk om de afbeelding richting de A29 te richten zodat deze zichtbaar is bij het in- en uitrijden van de Heinenoord tunnel.
  • Vermelding van uw logo op onze website met een link naar uw eigen website.

Er zijn ook combinaties mogelijk van de verschillende opties. Per combinatie zal er dan een aantrekkelijke aanbieding worden gemaakt die zowel voor u als voor ons interessant is.

Mochten er andere wensen zijn, hierbij te denken aan alternatieve vormen van sponsoring (jassen voor de trainers, sporttassen voor de rijders of een mooie afbeelding op de container die onder de startheuvel is geplaatst) of sponsoring in natura neem dan contact met ons op.

Graag komen wij met u in contact, wij zijn te bereiken via de mail sponsoring.