SponsorKliks, hoe werkt het?

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan FCC Barendrecht, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en FCC Barendrecht ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Thuisbezorg en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar FCC Barendrecht.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je FCC Barendrecht ook GRATIS sponsoren?

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van FCC Barendrecht. Voor jou een kleine moeite, voor FCC Barendrecht zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de volgende link. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Met SponsorKliks op je telefoon of tablet neemt de kans dat je vergeet te SponsorKikken af.

Je ziet immers het SponsorKliks icoontje tussen de overige apps staan en we versturen eenmaal per maand een notificatie als het transactieoverzicht is verwerkt en notificaties bij ander nieuws en aanbiedingen.
in de app kan je zelf instellen welke notificaties je wilt ontvangen.

In de app is altijd direct het totale commissiebedrag zichtbaar en kan je doorklikken om alle transacties te zien.

De app is beschikbaar voor Android en Apple. Nadat je de app hebt geïnstalleerd selecteer je jouw vereniging en slaat deze op.
Elke keer als je naar een winkel gaat vanuit de app dan is de vereniging die je wilt sponsoren bekend. Via het menu kan je bij ” berichten instellingen” aangeven welke notificaties je wel of niet wilt ontvangen.

De links om de app te downloaden zijn:
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sponsorkliks

Apple: https://itunes.apple.com/in/app/sponsorkliks-app/id1167950210