Shirtsponsors

Wildeboer Autoschadespecialist

Autoschade Wildeboer herstelt alle merken en typen auto's en is aangesloten bij alle verzekeraars. Ook schade aan kunststof onderdelen kunnen wij herstellen d.m.v. kunststoflassen.

Wij zijn gecertificeerd voor reparaties aan aluminium carrosserieën en onderdelen. Continu investeren in de nieuwste technieken vinden we belangrijk.

Van het voordelig herstellen van kleine (parkeer-)schades d.m.v. bijvoorbeeld spotrepair, het spuiten van de bumpers tot het kalibreren van camera's en radars op de nieuwste auto’s bent u op het juiste adres bij Autoschade Wildeboer. 

www.autoschade-wildeboer.nl

Van Olderen Bouw

Zoekt u een aannemer voor de verbouwing van uw woning of bedrijfspand? Dan bent u op zoek naar Van Olderen Bouw. Wij zijn gespecialiseerd in afbouw, renovatie en onderhoud, zowel voor bedrijven als particulieren. Liefde voor het vak, aandacht voor de wensen van de klant en 100% vakmanschap zijn onze belangrijkste gereedschappen. Vanuit onze vestiging in Zwijndrecht werken wij in de randstad en Noord-Brabant. Meer weten over onze mogelijkheden?

Bel Van Olderen Bouw op 078 6427249.

H&L Productions N.V.

H&L Productions N.V. is gespecialiseerd in het verwerken van fruit tot fruit puree of blok gevroren fruit en produceert voor klanten in heel Europa en daar buiten.

In zijn geheel staat H&L Productions N.V. garant voor goede kwaliteit fruit tegen een eerlijke prijs waarbij de klant altijd centraal staat, flexibiliteit staat dan ook hoog in het vaandel.

H&L Productions N.V. staat niet stil. De markt is zich voortdurend aan het ontwikkelen en zo behaalde H&L Productions N.V. in 2006 het Fedis / Food voor KMO certificaat. Verder werd in 2008 een eigen handelsafdeling opgericht. In 2012 is een bio certificaat behaald voor de verwerking van BIO fruit.

www.h-lproductions.be

Schottenkeet

Bouwer van ons clubhuis.

Aker Engineering is een dynamisch en innovatief bedrijf dat zich heeft toegelegd op het produceren, leveren en bouwen van hoogwaardige en energiezuinige modulaire gebouwen die passen bij uw specifieke project en voldoen aan de nieuwste en hoogste veiligheids- en duurzaamheidsnormen tegen een zeer concurrerende prijs.

We leveren naar precieze afmeting van uw keuze, van 20m² tot meer dan 6.000 m² en ook verplaatsbare bouwketen.

In onze branche zijn wij de voorloper in het gebruik van maximaal geïsoleerde wanden en standaard dubbele beglazing en door de toepassing van innovatieve isolerende materialen kunt u tot wel een derde aan kosten besparen op energieverbruik.

Maatschappelijk ondernemen krijgt door onze gebouwen een daadwerkelijk tastbaar resultaat.

www.schottenkeet.com

010 Fietsen

Al sinds 2006 is Kuijper tweewielers het adres in Rotterdam Bergpolder voor betaalbare fietsreparaties, verkoop van nieuwe & gebruikte fietsen en de huur van fietsen. Voor €8,50 per dag trap je lachend langs de Boogjes, de Markthal en over de Erasmusbrug.

Recycling staat bij ons hoog aangeschreven en een beter milieu begint dan ook bij jezelf. Daarom recyclen wij oude fietsen en waar mogelijk krijgen onderdelen een tweede leven. Kan dat helaas een keertje niet, dan zorgen we ervoor dat we de materialen op de juiste manier scheiden en afvoeren.

www.010fietsen.nl

Van Driel Auto’s

Sinds 2003 zijn wij de specialist in de verkoop van betaalbare auto’s. Of het nu gaat om de aanschaf van een occasion of een nieuwe auto: betrouwbaarheid en kwaliteit zijn belangrijk. Daarom gaat u voor de aankoop van een auto naar Van Driel Auto’s in Ridderkerk. Ook voor onderhoud en reparatie aan alle voorkomende merken bent u bij ons aan het juiste adres.
Bekijk onze occasions, lees alles over onze diensten of neem contact met ons op. U bent ook van harte welkom om ons bedrijf te bezoeken.

www.vandrielauto.nl

Benjan Motoren

Als Honda Dealer zijn wij gericht op de verkoop van nieuwe en gebruikte Honda motoren.

Ook verkopen wij gebruikte motoren van andere merken.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud van uw motorfiets in onze werkplaats.  De nadruk ligt op het merk Honda, maar met andere merken motorfietsen kunt u bij ons terecht voor onderhoud, reparatie, onderdelen, nieuwe banden en schade taxatie .

www.benjan.nl

BMX World

Voor al je BMX spullen kom je naar BMX World!

BMX World levert fietsen, onderdelen, helmen, protectiemiddelen, kleding en accessoires.

Ook voor reparatie en onderhoud ben je bij BMX World op het juiste adres.

Mocht je eerst iets willen passen of bekijken bel ons dan op 06-21463138.

Uiteraard kan je ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marloes en Hans helpen je graag verder met al je vragen.

www.bmxworld.nl

Buycycle

Buycycle is een specialist als het om fietsen gaat en met meer dan 20 jaar ervaring geven wij deugdelijk advies op het gebied van E-Bike, race, mountainbike en BMX technieken.

Het team van Buycycle is niet gebonden aan merken of vaste leveranciers waardoor het een een internationaal netwerk van klanten en leveranciers heeft en wij nemen graag de tijd en liefde om jou uit te rusten met juiste materialen voor jou sport.

Met onze diensten, zoals service en onderhoud, reparatie, customizing en/of upgrading zorgen wij dat je altijd optimaal kan racen!

Zit je met een probleem waar je zelf niet uit komt en het gaat om je fiets neem dan gerust contact met ons op.

Voor elk fiets probleem hebben wij een oplossing en we luisteren en zorgen voor de best mogelijke oplossing binnen je budget.

www.buycycle.nl