Shirt sponsoren

FCC Barendrecht heeft momenteel onderstaande mooie shirtsponsoren.

Vanaf 2025 is het weer mogelijk om voor 2 jaar als sponsor op het shirt te komen. Heeft u hiervoor interesse stuur dan een mail naar sponsoring.

Autoschade Wildeboer herstelt alle merken en typen auto’s en is aangesloten bij alle verzekeraars. Ook schade aan kunststof onderdelen kunnen wij herstellen d.m.v. kunststoflassen.

Wij zijn gecertificeerd voor reparaties aan aluminium carrosserieën en onderdelen. Continu investeren in de nieuwste technieken vinden we belangrijk.

Van het voordelig herstellen van kleine (parkeer-)schades d.m.v. bijvoorbeeld spotrepair, het spuiten van de bumpers tot het kalibreren van camera’s en radars op de nieuwste auto’s bent u op het juiste adres bij Autoschade Wildeboer. 

www.autoschade-wildeboer.nl

Zoekt u een aannemer voor de verbouwing van uw woning of bedrijfspand? Dan bent u op zoek naar Van Olderen Bouw. Wij zijn gespecialiseerd in afbouw, renovatie en onderhoud, zowel voor bedrijven als particulieren. Liefde voor het vak, aandacht voor de wensen van de klant en 100% vakmanschap zijn onze belangrijkste gereedschappen. Vanuit onze vestiging in Zwijndrecht werken wij in de randstad en Noord-Brabant. Meer weten over onze mogelijkheden?

Bel Van Olderen Bouw op 078 6427249.

Bouwer van ons clubhuis.

Aker Engineering is een dynamisch en innovatief bedrijf dat zich heeft toegelegd op het produceren, leveren en bouwen van hoogwaardige en energiezuinige modulaire gebouwen die passen bij uw specifieke project en voldoen aan de nieuwste en hoogste veiligheids- en duurzaamheidsnormen tegen een zeer concurrerende prijs.

We leveren naar precieze afmeting van uw keuze, van 20m² tot meer dan 6.000 m² en ook verplaatsbare bouwketen.

In onze branche zijn wij de voorloper in het gebruik van maximaal geïsoleerde wanden en standaard dubbele beglazing en door de toepassing van innovatieve isolerende materialen kunt u tot wel een derde aan kosten besparen op energieverbruik.

Maatschappelijk ondernemen krijgt door onze gebouwen een daadwerkelijk tastbaar resultaat.

www.schottenkeet.com

Van Mossel Mercedes-Benz is officieel Mercedes-Benz personenwagendealer voor de regio Groot Rotterdam en Gouda. Naast het merk Mercedes-Benz is Van Mossel Mercedes ook dealer van het merk smart. Van Mossel Mercedes-Benz heeft in totaal vier vestigingen (3 vestigingen in Rotterdam en 1 vestiging in Moordrecht). Met meer dan 150 loyale en vakkundige medewerkers streeft Van Mossel Mercedes-Benz ernaar uw partner te zijn door servicegericht, betrouwbaar en professioneel aan uw mobiliteit te werken. Vanuit deze vestigingen bedienen we onze klanten als partner in mobiliteit.

Onze ambitie is:
Het ontzorgen van onze klanten op elk gebied van mobiliteit en het blijven leveren van excellente dienstverlening. Wij zijn pas tevreden als onze klant dit is. Met die gedachtegang beginnen we iedere nieuwe werkdag bij Van Mossel Mercedes-Benz.

www.vanmossel.nl

Al sinds 2006 is Kuijper tweewielers het adres in Rotterdam Bergpolder voor betaalbare fietsreparaties, verkoop van nieuwe & gebruikte fietsen en de huur van fietsen. Voor €8,50 per dag trap je lachend langs de Boogjes, de Markthal en over de Erasmusbrug.

Recycling staat bij ons hoog aangeschreven en een beter milieu begint dan ook bij jezelf. Daarom recyclen wij oude fietsen en waar mogelijk krijgen onderdelen een tweede leven. Kan dat helaas een keertje niet, dan zorgen we ervoor dat we de materialen op de juiste manier scheiden en afvoeren.

www.010fietsen.nl

Jacob Kleinjan is sinds 2 jaar de eigenaar van JK tegelwerken. “Nadat ik 15 jaar voor een baas werkte was het tijd voor een nieuwe uitdaging”.

JK Tegelwerken staat voor 17 jaar ervaring, breed inzetbaar en gespecialiseerd in het luxe tegelwerk. Van begin tot eind is er overleg met de klant om uiteindelijk tot een prachtig eindresultaat te komen.

Debru onderhoud is sinds 2004 een onderhouds/timmerwerk bedrijf en wordt gerund door Dennis van der Wagt, timmerman in hart en nieren.

Debru onderhoud bouwt en verbouwd naar wens uw project.

Bij Blouw Afbouw zijn wij dagelijks actief op mooie woningbouw-, utiliteitsbouw- en
renovatieprojecten in deze regio (Ridderkerk, Dordrecht, Rotterdam eo). We zijn gespecialiseerd in
systeemplafonds, scheidingswanden en betimmeringen. Maar draaien ons hand er niet voor om, om
breder in samenwerking met onze partners, een totaalpakket te bieden op het gebied van afbouw.
Dit kan zowel nieuwbouw als renovatie zijn.

Wij hebben groot aantal zeer bekwame timmerlieden in dienst. Dagelijks zijn wij met een team van
specialisten actief in combinatie met vaste onderaannemers die al jaren voor ons werken en met
elkaar de projecten realiseren.

Interesse in een kennismaking? Onze koffie staat klaar in Ridderkerk, in ons pand aan de
Bourgondische laan gaan we graag met jou in gesprek. Ons netwerk is belangrijk voor ons, vandaar
dat wij met veel enthousiasme mee hebben gedaan als kledingsponsor voor FCC Barendrecht. Wij
wensen het team heel veel plezier, veilige kilometers en natuurlijk mooie sportieve presentaties toe.