Lid worden

Lid worden

Indien je lid wil worden van FCC Barendrecht kan je je aanmelden via het inschrijfformulier hieronder. Lees wel eerst de onderstaande informatie en voorwaarden.

Hieronder de voorwaarden om lid te kunnen worden:

  • De rijder moet minimaal de proeflessen doorlopen hebben of
  • Afkomstig zijn van een andere BMX club (en dus ervaring heeft) en
  • Mits er geen tijdelijke ledenstop is. In sommige gevallen kan het voorkomen dat bepaalde trainingsgroepen tijdelijk vol zitten.

Belangrijkse informatie voor inschrijving

Wij waarborgen uw privacy en zijn zeer voorzichtig met de door u aangeleverde persoonsgegeven. Onze Privacy Policy en hoe wij omgaan met uw gegevens is omschreven op onze website https://www.fccbarendrecht.nl/bmx-fcc-barendrecht/privacy-policy .  

Met eventuele vragen kunt u terecht bij secretaris

Na inschrijven zullen wij uw standaard persoonsgegevens delen met de twee landelijke fietsorganisaties (KNWU en de NFF). Dit is noodzakelijk in verband met de inschrijving en verzekering.

Ook zullen wij een kopie van een verzekeringsbewijs,  noodzakelijk voor de verificatie van de geboortedatum delen met de landelijke NFF organisatie, indien daarom wordt gevraagd.  

Bijzonder persoonsgegevens zoals medische, etc. worden niet gedeeld met andere partijen

Het lidmaatschap is opgebouwd uit verschillende onderdelen en wel:
– De contributie (*) van FCC Barendrecht  bedraagt                                                        € 135,-  
– Verplichte contributie Club2 Club wedstrijden   bedraagt                                            €   17,-
– Contributie KNWU                                                                                                             €   14,-  
                                                                                                                                            ————–   +
                                                                                            Totaal, excl. clubshirt(**)       € 166,-

Voor iemand die gedurende het jaar lid wordt, krijgt een korting (X/12 mnd) op de contributie. De afdracht voor de Club2clubwedstrijden en de KNWU blijft een vast bedrag

(*) dit is inclusief de bijdrage die FCC Barendrecht moet afdragen aan de landelijk organisatie (KNWU en NFF). Indien er meerdere leden zijn binnen 1 gezin geldt dat ieder volgend lid een korting krijgt van € 25,- per persoon.
(**) dit is exclusief de kosten van het clubshirt ( deze worden apart afgerekend)

Naast de bovenstaande kosten komen nog de kosten voor
– de BMX uitrusting (fiets, helm, handschoenen, protector) en
– de wedstrijd start licentie KNWU

Het dragen van een clubshirt tijdens wedstrijden is verplicht . Het clubshirt kan in twee verschillende modellen geleverd worden namelijk Normaal fit en Slim fit uitvoering. Het eerste clubshirt wordt deels vergoed door de club en is daardoor goedkoper dan een eventueel tweede (extra) shirt. .

Normaal fit;  1ste shirt 40 euro ; 2e shirt 50 euro

Slim fit:      1e shirt 40 euro; 2e shirt 50 euro

Clubshirts kunnen besteld worden door het volgende formulier in te vullen via Clubcollect

Gebruik Foto’s; het kan voorkomen dat u of uw kinderen tijdens evenementen worden gefotografeerd en op onze facebook en/of webpagina terecht komen. Die kans is vooral groot bij groep -of publieksopname. Indien u hier problemen mee heeft vragen wij u dit, voor of tijdens het evenement, kenbaar te maken bij de secretaris. Wij zullen dan ons best doen om daar rekening mee te houden. Mochten er toch tegen u zin foto’s geplaatst worden, laat dit dan direct weten en wij zullen dan ons best doen om ze zo snel mogelijk te verwijderen

Een vereniging kan alleen bestaan met de inzet van vrijwilligers. Er is veel werk, kantinedienst, EHBO, training, onderhoud, jury werk, etc. Wij vragen per lid of de bijbehorende ouders/verzorgers minimaal 10 uur vrijwilligerswerk per jaar willen uitvoeren.  De meeste vrijwilligers activiteiten lopen parallel aan de training. Het invullen kan dus heel makkelijk tijdens de trainingen.

Als vereniging zijn we altijd heel blij met hulp,  input en/of advies .  Vaak blijkt dat er enorm veel enthousiasme en expertise is. We willen je geheel vrijblijvend  om aanvullende informatie met ons te delen indien je denkt dat dit in het belang van de club zou kunnen zijn . Heb je sowieso erg veel zin om ergens te komen helpen of heb je een bepaalde expertise, en/of hobbies en schrijf je graag . Laat het dan hieronder even weten.

Inschrijven