Vrijwilligers

Vrijwilligerswerk (Onderhoud, kantine, EHBO, algemeen)!

Het onderhoud van de baan, de faciliteiten, of organiseren van activiteiten gaat helaas niet vanzelf en kost veel tijd. Ook hier geldt dat vele handen het werk licht maken en dat “samen klussen” ook heel gezellig kan zijn. Een leuke mogelijkheid om eens met andere mensen van de vereniging kennis te maken.

We vragen ieder lid of ouder/verzorger om zijn/haar steentje (min 10 uur per jaar) bij te dragen

Open staande vacatures

Vrijwilligers voor de onderhoudscommissie;  De onderhoudscommissie van FCC Barendrecht is op zoek naar nog wat enthousiaste  vrijwilligers die met regelmaat willen helpen met het onderhoud. Heb je interesse?  Meld je dan aan bij Dimitri

Vrijwilligers klusdagen 17 en 31 Maart; Kunt U niet structureel helpen maar wel incidenteel meld u dan binnenkort aan voor de klusdagen, gepland voor 17 en 31 maart. We beginnen om 9:00 uur.

Vrijwilliger(s) kantine en EHBO; Momenteel zoekt de kantine en EHBO commissie

  • Kantine medewerker ; voor de dinsdagavond van 20.00 tot 21.00
  • EHBO(s); voor de dinsdag en donderdagavond van 20.00 tot 21.00.
  • Interesse; meldt je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zit er niets voor u tussen maar wilt u wel helpen?;  meld u dan aan in de kantine. Er zijn veel soorten werk zoals ondersteuning wedstrijden, organisatie van evenementen, baan official, een leuk stukje schrijven (PR), etc. alle hulp is welkom.