Vrijwilligers

Vrijwilligerswerk (Onderhoud, kantine, EHBO, algemeen)!

De vereniging draait voor 100% op vrijwilligers. Het is daarom van groot belang dat er voldoende vrijwilligers zijn om de continuiteit te bewaren maar er ook voor te zorgen dat niet altijd dezelfde mensen het werk moeten klaren.

We vragen ieder lid of ouder/verzorger om zijn/haar steentje bij te dragen (min 10 uur per jaar).

Dit kan door te helpen met de bardienst, op de klusdagen of tijdens de trainingen met regulier onderhoud maar ook door bv een stukje te schrijven of je aan te melden als EHBO-er of gewoon een keer de bezem te pakken en de kantine of het terras te vegen.

Als iedereen met regelmaat een kwartiertje helpt is het allemaal zo gebeurd.

Openstaande vacatures

De verschillende commissies zijn nog op zoek naar extra vrijwilligers. NB: ook als je maar af en toe kan helpen wordt dit zeer op prijs gesteld.

Bestuurslid algemeen ; Momenteel is er ook een openstaande vacature "algemeen bestuurslid". Wil je meer informatie of heb je interesse? Neem dan contact op de voorzitter 

Coordinator Kantine;  Verder zijn we ook nog op zoek naar iemand die de coordinatie van de kantine voor zijn/haar rekening wil nemen. Het gaat  hier dan met name om het organiseren van de kantine diensten adh van de trainingslijsten. 

Vrijwilligers voor de onderhoudscommissie;  De onderhoudscommissie van FCC Barendrecht is op zoek naar nog wat enthousiaste  vrijwilligers die met regelmaat willen helpen met het onderhoud. Heb je interesse?  Meld je dan aan bij Dimitri

Vrijwilliger(s) EHBO;  verder zoeken we ook nog mensen met een EHBO diploma, mensen die af en toe tijdens de training of een wedstrijd een EHBO dienst willen draaien

Zit er niets voor u tussen maar wilt u wel helpen?;  meld u dan aan in de kantine. Er zijn veel soorten werk zoals ondersteuning wedstrijden, organisatie van evenementen, baan official, een leuk stukje schrijven (PR), etc. alle hulp is welkom.