Lid worden, kosten en voorwaarden

Hieronder een overzicht van de lidmaatschap, de kosten en voorwaarden.

 

Kosten lidmaatschap 2019:                                        € 189,- 

In het lidmaatschap zitten de kosten voor de contributie FCC Barendrecht (€ 100,-), contributie club2Clubwedstrijden (€ 17,-), Basislidmaatschap KNWU (€ 12,-), afname Grote Clubactie loten (€ 30,-), Clubshirt (€ 30,- )

In geval van meerdere leden binnen 1 gezin geldt een korting van € 25,- op de contributie en maar 1 maal afname van de grote clubactie loten per gezin.

 

De prijs van het clubshirt is voor het eerste shirt van het type normal fit. Voor andere type shirts of een tweede shirt gelden andere bedragen. Meer informatie hierover te verkrijgen via de penningmeester.

 

Voorwaarden en huisreglement

Bij het aangaan van een lidmaatschap gaat u ook akkoord met de algemene voorwaarden en dat u bekend bent met het Huisreglement en statuten

Privacy; FCC Barendrecht houdt zich aan de nieuwe en strengere regelgeving op het gebied van privacy die van 25 Mei 2018 van kracht zijn. Het betreft hier de zogenaamde Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Vrijwilligerswerk; Verder bent u akkoord met minimaal 10 uur vrijwilligers werk tijdens de trainingen en/of klusdagen.

Lid worden; Wil je lid worden? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Na ontvangst van uw aanmelding zullen wij deze verwerken en U ook aanmelden bij het KNWU. U ontvangt zowel van ons als van het KNWU een bevestigingsmail.