BMX-ers maken zich sterk voor Kika.

Papendal 240518 8622 2 002.luc dave stijn

Tijdens het Zuid Hollands Kampioenschap welke op zaterdag 2 juni in Barendrecht gereden wordt, zal er extra aandacht gegeven worden aan de Stichting Kinderen Kankervrij. Tijdens dit sportieve evenement wordt door

diverse acties geld opgehaald voor Kika. De koppeling tussen een BMX wedstrijd en een goed doel is vrij uniek. De steun voor Kika is dan ook niet onopgemerkt gebleven binnen de BMX sport. Ook het Nationaal BMX Team raakte enthousiast en wilde graag een bijdrage leveren.

Tijdens de trainingen op de Supercross baan in Papendal mochten Stijn Ouwens en Luc van Haaren een gesigneerd Nederlands team shirt in ontvangst nemen van Elite rijder Dave van den Burg. Bijna alle namen van de Nederlandse (junior) elite rijders staan op dit shirt en mag dan ook oprecht een collectors item genoemd worden.

Het Nederlands team shirt zal geveild worden en zaterdag 2 juni verkocht worden aan de hoogste bieder. Uiteraard zal het gehele veilingbedrag gedoneerd worden aan Kika.

De wedstrijd zal tussen 10.30 en 14.30 uur gereden worden, de toegang is gratis. Je bent van harte welkom op Sportpark De Doorbraak, Zuider Carnisseweg 103, Barendrecht.