Een keer proberen

Ben je geïnteresseerd in BMX ?

Ben je 6 jaar of ouder en wil je een keertje komen proefrijden? 

De proefles bij FCC Barendrecht

FCC Barendrecht organiseert een paar keer per jaar gratis proeflessen. Op deze proefles kunnen geïntresseerden kennismaken met de sport. De deelnemers kunnen gebruik maken van een fiets, helm en handschoenen van de club.

Heb je na de proefles de smaak te pakken maar wil je nog een paar keer proberen voordat je besluit om lid te worden?  Dat kan, FCC Barendrecht heeft hiervoor een strippenkaart geintroduceerd, kosten €35,- . Met deze strippenkaart koopt u nog 3 extra kennismakingslessen. Deze lessen zijn inclusief het gebruik van materiaal (fiets, helm en handschoenen) van de club.

Na deze 3 lessen kunt u besluiten om wel/niet lid te worden 

Aanmelden voor een proefles kan via het digitale inschijf formulier,

Er zullen in 2023 geen proeflessen meer plaats vinden. Deze zijn voor de zomervakantie geweest en momenteel zitten de beginners groepen vol. Aanmelden voor de proeflessen kan via bovenstaande contactformulier, jullie worden dan op een later moment uitgenodigd. 

Voor algemene informatie kunt u terecht bij: Contact Proeflessen

Komt u niet uit de directe omgeving van Barendrecht?

Wij vragen geinteresseerden uit de regio’s Brabant, Hoeksewaard of (ten noorden/oosten van) Rotterdam en/of (ten oosten van) Papendrecht en/of uit Dordrecht zich aan te melden bij andere BMX clubs in de regio zoals: FCC Spuicrossers (Oud Beijerland), FCC Geldermalsen of  FCC de Weirijders in Tiel of BMX Zoetermeer of FCC Rijswijk (klik op de naam voor een link naar de website van de club)

Wachtlijst

Door de grote animo in de BMX sport zijn de meeste trainingsgroepen vol en zijn ook de proeflessen, in ieder geval tot na de zomervakantie, vol . We werken daarom met een wachtlijst voor de proeflessen). Graag uw begrip hiervoor. Na digitale inschrijving ontvangt u met enige regelmaat een update t.a.v de wachtlijst.