Ben je geïnteresseerd in BMX ?

 

 RHP3172

Ben je 6 jaar of ouder en wil je een keertje komen proefrijden? 

 

LET OP: Door het grote animo in de BMX sport zijn de meeste trainingsgroepen vol geraakt en zijn ook de proeflessen voor 2021 grotendeels vol en werken we nu met een wachtlijst voor de proeflessen waarvoor u zich kunt aanmelden via het digitale inschrijfformulier. Graag uw begrip hiervoor.

Wij vragen geinteresseerden uit de regio's Brabant, Hoeksewaard of (ten noorden/oosten van) Rotterdam en/of (ten oosten van) Papendrecht en/of uit Dordrecht zich aan te melden bij andere BMX clubs in de regio zoals: FCC Spuicrossers (Oud Beijerland), FCC Geldermalsen of  FCC de Weirijders in Tiel of BMX Zoetermeer of FCC Rijswijk (klik op de naam voor een link naar de website van de club)

 

De proefles bij FCC Barendrecht;

FCC Barendrecht organiseert een paar keer per jaar een gratis proeflessen. Op deze proefles kunnen geïntresseerden kennismaken met de sport.

Heb je na de proefles de smaak te pakken en wil je nog een paar keer komen rijden voordat je besluit om lid te worden?  Dat kan, FCC Barendrecht heeft hiervoor een strippenkaart geintroduceerd, kosten Euro 25,- . Met deze strippenkaart koopt u nog 3 extra kennismakingslessen. Deze lessen zijn inclusief het gebruik van materiaal (fiets, helm en handschoenen) van de club.

Na deze 3 lessen kunt u besluiten om wel/niet lid te worden 

Aanmelden voor een proefles kan via het digitale inschijf formulier,

Voor algemene informatie kunt u terecht bij: Ledenadministratie