Update TC FCC Barendrecht 19 en 20 Juni 2021

Uit een update van de KNWU (10 juni 2021)

Volgende week zaterdag 19 en zondag  20 juni vindt de eerste Topcompetitie plaats in Barendrecht. In deze mail wil ik jullie meer informatie geven over de wedstrijd. Zie ook onze aparte TC pagina

 

Begeleiders/ coördinatoren

Voor de wedstrijd geldt dat er 1 begeleider aanwezig mag zijn voor 5 renners. Om dit in goede banen te leiden hebben we besloten om een club/team coördinator aanwezig te laten zijn op de wedstrijd.

Dit betekent dat de club coördinator de bandjes ophaalt voor de renners/begeleiders van de club, aangespreekpunt is voor de begeleiders van de eigen club en aanspreekpunt is voor de organisatie/jury.

Tevens kan alleen de club coördinator contact zoeken met de jury.

We willen jullie vragen om uiterlijk woensdag 16 juni jullie club coördinator naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. toe te mailen met de volgende gegevens:

  • Naam coördinator:
  • Naam club:
  • E-mailadres:

De coördinator zal donderdag de lijst ontvangen hoeveel begeleider(s) er van de club aangewezen kunnen zijn per dag op basis van het aantal ingeschreven renners per club.

Team/club tenten

Op het terrein staan geen tenten vanuit de organisatie. Als club kun je een teamtentplek reserveren via https://www.nkbmx.nl/competitie/tc-2-barendrecht/

Je kunt een 3x3 tentplek reserveren voor 1 of 2 dagen.

De kosten voor 1 dag is 30 euro en voor 2 dagen 50 euro. Deze kosten zijn incl. coördinator en begeleider.

Medewerkers

Voor de topcompetitie is de organisatie nog opzoek naar gecertificeerde medewerkers (Baancommesaris, Fuik, starter en DNS). Wil je helpen bij de TC, meld je dan aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reglement

Het aangepaste TC reglement is te vinden op de KNWU website.